Konya Ereğli Belkaya Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://belkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Belkaya Kasabası Ereğli/KONYA
VİZYON : Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız Bizler, öğrendiklerini uygulayan, araştıran ve araştırmaların olumlu sonuçlarını insanlığın hizmetine sunabilen kişiler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Eğitimde kalite olmak.
BAŞARILAR : Okulumuzdan Mezun Olan Öğrenciler Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu Lisesi ve Çeşitli Meslek Liselerini Kazanmaktadırlar.

Fen Laboratuvarı :1
Saatler : Ders Başlama Saati 08:30 Ders Bitiş Saati 15:00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Katı Yakıt)
Servis :
Ulaşım : Okul servisi ile her gün 6:45 de başlayarak, belirlenen duraklardan öğretmenlerimiz alınır 8:00 da okulumuza ulaşım sağlanır. 15:00 de dersimiz biter. 15:10 da Ereğli ye servisimiz hareket eder.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Belkaya Kasabasında Bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 50 km İl merkezine 140 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :